Skapa en övertygelsetavla

När du ställer in ett nytt mål, är ett viktigt steg på vägen mot att uppnå detta mål att vinna tron ​​att du kommer dit. Om du inte tror att du kommer att lyckas, då vissa delar av er kommer att motstå ditt mål, och dina framsteg kommer att vara frustrerande långsam.

För att tro att du kommer att lyckas, måste du tror ditt mål är möjligt för dig, och du måste också tro att du faktiskt kommer att nå ditt mål. Om du inte tror ditt mål är möjligt för dig, kommer du att blockera dig. Om du tror att det är möjligt, men du inte tror du realistiskt dit, du blockera dig själv.

Övertygelser förekommer på undermedveten nivå, så att de arbetar typiskt under nivån för medvetandet. Men du kan bevittna deras effekter när du anger ett nytt mål och sedan märker de olika sätt på vilka du blockerar dig från att uppnå det snabbt. Kanske du förhala. Kanske du håller tillbaka på grund av rädsla. Kanske du fråga om du är värd några nya prestation. Kanske du gör påverkbara misstag som saboterar dina framsteg. En stor del av motståndet du upplever kommer från dina undermedvetna övertygelser.

Lyckligtvis ditt undermedvetna kan kondition att hålla nya föreställningar. Det är mycket programmerbar. Om du håller utsätta den för vissa ingångar så småningom lär det dessa mönster. Precis som du kan lära sig att cykla eller köra bil, kan du lära dig att tro något annat än vad du tror just nu. Det är till stor del en fråga om tid och utbildning.

Det finns otaliga tekniker för rekonditionering ditt undermedvetna, alla med varierande grad av effektivitet för olika individer. Vissa människor tycker verbala bekräftelser effektiv. Andra njuta självhypnos eller NLP tekniker.

I en allmän bemärkelse, jag gillar att påverka mitt undermedvetna genom att umgås med glada, framsynta människor eftersom deras positiva föreställningar kommer att smitta mig. (Detta innebär att man undviker negativa sinnade eller pessimistiska människor av samma skäl.) Jag gillar också att utsätta mig för att åtminstone en timmes positivt material per dag, såsom böcker, ljudprogram, DVD och Paraliminals.

Dessa är alla bra för allmänt positiv mental konditionering, men hur konditione nya föreställningar som bidrar till att uppnå specifika mål?
Skapa en tro styrelse

Ett specifikt konditione metod jag använder är att sätta upp en tro ombord på mitt kontor. Eftersom detta är visuell, kanske det bästa sättet att förklara det är genom att hänvisa dig till en ny video som visar hur det ser ut. Denna video filmades på fredag ​​när rå foodie vänner Matt monark och Angela Stokes besökte med Erin och mig. Tron ombord segmentet börjar vid 05:09.

I det video ser du en kork styrelse på väggen i mitt hemmakontor med flera sidor som publiceras på den. Varje sida innehåller en enda tro att jag arbetar för att installera. Några av dessa föreställningar är baserade på specifika mål eller vanor, medan andra läsas som allmänna positiva affirmationer.

Till exempel, den första punkten på tron ​​kortet säger ”Jag är oerhört produktiv.” Det är inte en tydlig och specifikt mål i sig, men det är en positiv tro att installera.

Jag gillar tron ​​ombord eftersom det är helt passiv. Det tar bara några minuter att skapa ett, och jag behöver inte anta några nya dagliga rutiner som recitera bekräftelser. Jag behöver inte ens att medvetet komma ihåg att det finns där. Det är i huvudsak en brand-and-forget teknik.

Min övertygelse ombord publiceras på väggen framför mitt skrivbord och något åt ​​sidan, cirka 10 fot från där jag sitter, så mina ögon tar det i när jag jobbar på mitt skrivbord. Hela styrelsen är i min visuella ram för många timmar per dag. Även om jag inte ofta medvetet paus för att läsa artiklarna på att styrelsen, blir mitt undermedvetna att tugga på dem hela dagen lång.

Inte bry dig om de specifika övertygelser jag inlägg på min övertygelse ombord. De är viktiga för mig, men du säkert skulle komma upp med olika listor baserade på dina egna mål.
effektivitet

Är det effektivt? För mig är svaret ja, absolut.

Du är i stånd att vidta åtgärder baserat på dina egna medvetna val. Till exempel kan du bestämma hur du ska tillbringa kvällen och sedan följa din plan. Men intressant nog, de flesta, om inte alla, av de idéer som flyter genom ditt sinne faktiskt uppstå från ditt undermedvetna. Och dessa idéer kommer att filtreras genom dina undermedvetna övertygelser. Om du har en hel del självbegränsande filter där, kommer du inte ens kunna bilda och hålla fast vid vissa tankar i ditt medvetande som annars skulle ge dig. Du kommer inte att kunna allvarligt ställa vissa typer av mål eftersom ditt undermedvetna kommer helt enkelt blockera alla tankar som skulle göra det möjligt att du kan utföra dem. Och om dina tankar blockeras, då så är dina handlingar och dina resultat.

Nu genom att använda en konditionering process för att installera nya föreställningar i ditt undermedvetna, kan du skriva några av de gamla begränsande övertygelser som du plockat upp genom sociala villkor, media luftkonditionering, traumatiska upplevelser, och andra källor. Detta kommer automatiskt att flytta tankar som uppstår i ditt medvetande, vilket leder till nya åtgärder och nya resultat.

Brukar jag kommer att märka mig med olika tankar inom ett par dagar efter att publicera en ny punkt på min övertygelse ombord, och jag kommer att följa mina handlingar skiftar i betydande och uppenbara sätt inom en vecka eller två.

Till exempel, när jag satte upp ”Jag är oerhört produktiv,” Jag kom upp med ett enklare sätt att strukturera mina arbetsdagar som hjälper mig få mer gjort varje vecka. På senare tid har jag också gjort en hel del tweaks till min produktivitet vanor. En specifik förändring är att jag tar mycket mer pauser under dagen, vanligen 10-30 minuter vardera. Detta minskar trötthet och håller min motivation hög. Under pauserna Jag tänker ofta på hur mycket jag vill återvända till arbetet, så det håller mig på en plats att vilja arbeta i stället för att behöva arbeta.

En annan punkt på min styrelse är ”jag bearbeta e-post en gång per dag.” Syftet med den tron ​​är att bidra till att stärka en av mina produktivitetsvanor och för att undvika tids dränering praktiken kontrollera e-post olika tidpunkter under dagen. Den uppenbara förändring i mina handlingar finns att jag bearbeta e-post mer sällan. Ibland skulle jag få lite OCD med kontrollera e-post alltför ofta på vissa dagar, men dessa tvångstankar är i stort sett borta nu, ersättas av andra tankar som är mer målinriktat.

Min styrelse har en finansiell post som säger: ”Jag tjänar $ 100.000 per månad.” Jag vet inte alltid hitta specifika finansiella mål meningsfull, men detta särskilt mål inspirerar mig för en mängd olika skäl. Jag har tjäna fem siffror en månad under flera år nu, och jag känner mig redo att uppleva en annan nivå av kreativitet, bidrag, och överflöd. Jag är också redo att växa mitt företag mycket mer under de kommande åren.

En specifik åtgärd som jag tog efter att sätta detta på min bräda var att bilda en ny lokal mastermind grupp för personer med liknande mål. Gruppen har endast tre medlemmar hittills, inklusive Erin och jag, men vi har redan haft vårt första möte och fastställa ett datum för den andra. Baserat på resultaten från det första mötet, vi är alla mycket optimistisk om det, och vi håller avsikten att locka andra medlemmar som kommer att vara en bra passform, nämligen entreprenörer som driver någon form av information företag (bloggar, skriva, pro tala, info produkter, workshops, etc.), som tjänar en stark sex eller sju siffror ett år, och som funderar på att utöka sin verksamhet ännu mer. Helst skulle jag vilja att odla denna grupp till ca 5-7 personer med möten en gång eller två gånger i månaden. Detta är bara för företagare som bor i Las Vegas, eftersom jag vill absolut att detta är ett ansikte mot ansikte mastermind grupp.

”Bilda en lokal mastermind grupp” har varit på min projekt lista för många månader, men jag gjorde inte några verkliga framsteg på det under den tiden. Men ungefär en vecka efter att jag postat $ 100K / month punkt på mitt mål ombord, kom mastermind grupp tillsammans mycket snabbt. Jag berättade Erin om det, och hon sade, ”Låt oss göra det.” Då jag mailade en lokal vän om det, och han älskade idén. Vi hade vårt första möte förra veckan, och vi är köra igång. Det kan ta tid att bygga upp en större grupp, men även en tre personer mastermind grupp är bättre än ingen alls.

Ännu en punkt på min styrelse är ”Jag släpper måluppfyllelse för smarta människor.” GASP är arbetsnamnet på en ny ljudprogram jag har utvecklats. Jag väljer denna tro eftersom jag vill mitt undermedvetna att tro på det oundvikliga i att frisättning, så att allt det hårda arbete jag gör kommer att konvergera till en färdig produkt som faktiskt fartyg. Detta är ett stort projekt (större än att skriva min bok), och det innebär en hel del forskning och experimenterande, så det är viktigt att hålla den i rörelse framåt dag för dag. Jag måste fokusera på slutmålet för sjöfarten en produkt och undvika att bli sidospår. Denna post inducerade också vissa specifika förändringar som förde detta mål närmare verkligheten. (Uppdatering: Detta mål så småningom omvandlas till medvetna Growth Workshop, som jag sprang flera gånger från 2009 till 2011.)

Föreställningar kan vara ganska kraftfull. Hittills alla föreställningar på min övertygelse ombord har inducerade märkbara förändringar i mina tankar, handlingar och resultat. Förändringarna sker snabbt också. I de flesta fall finns det en mycket tydlig skillnad mellan dag 1 och dag 15 efter att publicera en ny punkt på tavlan.
Optimering och justeringar

Då och då ett objekt från min övertygelse ombord kommer att fånga min uppmärksamhet. Jag tittar upp och mina ögon kommer att dras till en av de föreställningar jag postat. Av någon anledning känns av. Mitt undermedvetna tuggade på det ett tag, spotta tillbaka ut och sade ”Um … nej. Jag tänker inte acceptera detta som det är. Du måste åtgärda detta. Blech! ”

Vid den tidpunkten jag stanna upp och reflektera lite. Alltid några tankar kommer att uppstå. Dessa tankar är mitt sinne invändningar till just tro. Mitt undermedvetna berättar varför den tron ​​är oacceptabelt.

Till exempel använde jag att ha en tro på min bräda som involverade träffa ett visst mål vikt. Det verkade rimliga vid den tidpunkten, men oavsett hur jag formulerade det, skulle mitt undermedvetna inte accepterar den. När jag stannade för ett ögonblick för att reflektera, insåg jag att väga ett visst antal pounds inte ens vettigt för mig. Jag byter ofta upp min träning rutin, och på senare tid har jag vunnit mer muskler som ett resultat av att göra en hel del styrketräning. Jag har inget emot att gå upp i vikt under denna tid, men jag vill vara säker på att jag lägga muskelmassa och inte fett. Efter lite tanke, jag har ändrat denna punkt till ”My kroppsfett är 11%.” Det är mer meningsfullt för mig. Så långt att man har varit på mitt mål ombord för ungefär en vecka, och jag känner mig inte något motstånd mot den. Mitt undermedvetna har fler alternativ för hur man kan integrera denna tro. Min vikt kan gå upp eller ner från där den nu och fortfarande kongruent med denna tro.

En annan punkt som måste finjusteras var $ 100K / månad ett. Ursprungligen jag hade en något mindre siffra uppe, men mitt undermedvetna hålls spotta tillbaka ut. Jag insåg snart att det bara var inte tillräckligt ambitiöst. Mitt undermedvetna berättade: ”Du kan göra bättre.” Detta avslag inte hända direkt ändå. Det hände bara när mitt undermedvetna redan hade börjat integrera några av de andra artiklar som ”Jag är oerhört produktiv” och ”jag gör viktiga uppgifter först.” Eftersom dessa övertygelser att installeras, min ursprungliga finansiella mål omedvetet nedgraderas från stimulera till tråkig. Så jag var tvungen att höja siffran för att göra det mer kongruent med mina andra övertygelser.

När en tro har varit i styrelsen i flera veckor och mina handlingar verkar helt kongruent med det och jag inte känner något motstånd till det, då är det säkert att säga att tron ​​har framgångsrikt integrerats. Jag kan då byta ut det och sätta upp en ny tro jag vill integrera.

Om du väljer att skapa din egen tro styrelse, är det en bra idé att tänka igenom vad du publicerar. Är dessa verkligen tro du vill installera? Kommer de stödjer varandra? Har du upptäcka eventuella konflikter?
pågående experiment

Nu kanske du har några frågor som, kan jag skick nya föreställningar som inte om mig? eller Vad är det bästa sättet att formulera min tro? eller Kan jag använda bilder i stället för vanlig text för att representera min tro?

Den # 1 regeln här är att experimentera för att upptäcka vad som fungerar för dig. Ge dig själv frihet och flexibilitet för att testa nya idéer för dig själv och se om de gör en mätbar skillnad för dig. Om du hittar något användbart, lägga till den i påse med tricks. Om du tycker att det är meningslöst, släppa det och gå vidare till något annat.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *