Intervju med Rebecca Turner

Rebecca Turner är en framgångsrik online entreprenör som skapat en webbplats för att lära människor om Lucid Dreaming, passande namnet World of Lucid Dreaming. Hon har varit en regelbunden deltagare i vårt diskussionsforum. Efter att ha sett henne öppet dela eBusiness tips med andra forummedlemmar under en period av månader, frågade jag henne om jag kunde intervjua henne för min blogg, så hon kan dela vad hon lärt sig med många fler människor.

rebecca-turnerRebecca använde Site Build-It att skapa sin hemsida. Eftersom många människor är nyfiken på vilken typ av verkliga resultat kan uppnås med Site Build-It, frågade jag henne om hon skulle vara villig att dela specifika trafik och inkomster från sitt företag ”första år på nätet, och tack och lov gick hon . Jag tror att du hittar hennes resultat uppmuntrande.

Om du inte är bekant med klarsynt drömmar, är en klarsynt dröm en dröm där du blir medvetet medveten om att du drömmer. Med lite övning kan du lära dig att göra alla möjliga fantastiska saker i lucida drömmar – flyga som Stålmannen, svinga en ljussabel, hoppar runt som Trinity i matrisen, skapa dröm tecken ur luften, flytta objekt genom tanken, besegra Kobayashi Maru, och mycket mer. Erin och jag är både erfarna lucid dreamers.

Njut av intervjun …

1. Varför började du skapa World of Lucid Dreaming?

Jag ville få ut ur ekorrhjulet. När jag lämnade skolan föll jag i den finansiella sektorn och snart fann jag mig själv arbetar en stress stad Editor jobb. Jag sa till mig själv att det var värt det eftersom det sträckte mig och pengarna skulle gå långt. Genom mitt mitten av 20-talet kom jag att inse att livet inte handlar om att skapa stress och drama, så jag emigrerade till den lugna stränder i Nya Zeeland med min Kiwi partner.

Jag visste genast att jag inte kommer att återförenas ekorrhjulet här i Auckland. Så jag bestämde mig för att bli egenföretagare, handel på mina skrivkunskaper. Det var en mycket bättre livsstil som arbetar för mig själv, men intäkterna var sporadisk. När kreditkrisen vände branschen upp och ner, satte det spiken i kistan för min investering skrivande. Jag beslutade att hitta en ny nisch.

Det var då jag hörde om Site Build-It och upptäckte att jag kunde bygga en lönsam online-verksamhet baserad på min egen livserfarenhet, oavsett hur lite teknisk kunskap jag besatt. Och så World of Lucid Dreaming föddes ur min önskan att vara ekonomiskt trygga på mina egna villkor, för att arbeta ett jobb jag brinner för, och för att vara fri från corporate slaveri.

2. Kan du dela en del statistik på hur din webbplats gör när det gäller trafik och inkomstgenerering? Hur har dessa siffror förändras över tiden?

Min webbplats gick live i juni 2008 med ett 20-tal innehållssidor och i genomsnitt 76 besökare per dag. I juli var det dags att börja tjäna pengar på denna trafik. Jag lade mina första två inkomster strömmar: Google AdSense (som jag senare skulle falla mer lukrativa affiliate partner) och Sinne Sync (en säljare av MP3-filer som sätter din hjärna på ett optimalt tillstånd för klardrömmar). Jag gjorde $ 60 som första månaden. Det kanske inte verkar så mycket, men för mig det innebar min hemsida var en livskraftig inkomst generator. Site Build-Det fungerade!

Efter det, World of Lucid Dreaming växte snabbt. Site Build-It varnade mig om ”puckeln” – men det kom aldrig. Jag gjorde allt vid boken: att skriva kvalitet artiklar, sätta min egen personlighet till tomten och bygga en online-närvaro, och alla de andra. Det bidrog till att jag älskade varje minut – jag skapa något nytt och unikt och om jag gjorde det rätt, skulle jag aldrig behöva arbeta för någon annan igen. Jag kunde inte begära mycket mer motivation.

I början av 2009 hade Alexa rankas min hemsida i topp 0,3% globalt. Min genomsnittliga dagliga besökare hade klättrat till 750 (mer än 20.000 träffar per månad). Det är några snöbollseffekt i drygt sex månader. SBI visade mig hur man tjäna pengar på de besökare och i januari månad min månadsinkomst toppade $ 1000 – en milstolpe för mig. Jag visste att om jag kunde tjäna $ 1k från min hemsida, kan jag tjäna $ 2k, $ 3k, eller $ 4k per månad. Även om jag maxade ut potentialen för World of Lucid Dreaming, kunde jag skapa en ny webbplats på exakt samma sätt. Jag var glad.

[SP: Dessa är utmärkta resultat, Rebecca, och du har all anledning att vara optimistiska om framtida tillväxt. Som jämförelse tog det ett år för StevePavlina.com att passera $ 1K per månad i intäkter, med Google Adsense är den huvudsakliga inkomstkällan. Ett år senare slog $ 41k i en månad. Det var uppenbarligen ett spännande år. ?

När du väl fått kläm på trafik byggnad och monetarisering är möjlig snabb tillväxt. Det viktiga är att vara konsekvent och hålla gör vad som fungerar, samtidigt som man fortsätter att experimentera för att testa nya idéer.]

3. Vilka specifika strategier använder du för att generera intäkter från din webbplats? Vilka har varit de mest effektiva för dig?

Jag gör för närvarande alla mina inkomster genom affiliate-program. När jag hittar ett bra värde produkt – vanligen en som direkt underlättar Lucid Dreaming – Jag testa det och skriva en recension på min hemsida. Jag använder min unika affiliate länk så jag tjäna pengar när folk väljer att köpa den via min webbplats. Ibland kan jag erbjuda rabatterade priser som tillför ytterligare värde till mina läsare. Jag öka intresset för dessa recensioner genom att publicera bannerannonser runt resten av platsen. Jag har även börjat designa mina egna grafik som är roligt – den kreativa processen slutar aldrig för mig!

Jag har laddat upp med ungefär ett dussin affiliate-program för World of Lucid Dreaming. Dessa inkluderar hjärnvågsstimulering inspelningar, ”hur man” böcker och filmer, och naturliga örter för att öka medvetenheten och dröm minns. Min första e-bok (Lucid Fiction) pågår och bör sälja på plats av juli. Jag planerar också att sprida detta via affiliate marknadsplatser som Clickbank, så att andra webmasters kan göra försäljning och hjälpa mig att nå en bredare publik.

Min bäst säljande produkterna är hjärnvågsstimulering MP3 skapats av affiliate partners. Binaural beats och hypnos verkligen hjälpt min tidiga strävan efter klardrömmar och dessa MP3 har många andra tillämpningar. Genom mina affiliate partners, kan du köpa MP3 för djup meditation, astral projektion, utanför kroppen-upplevelse, ESP, fjärrsyn, chakra healing, manifestation, och så mycket mer. Säljaren spårar alla länkar från min webbplats för upp till 90 dagar, så jag generera vinster från framtida försäljning också.

Avgörande jag inte lager eller sälja några materiella varor själv. En online-verksamhet handlar om att tjäna pengar med minimala löpande kostnader. En traditionell företag kan behöva finansiera personalens löner, växande kontor, grossist varor, lagring, förpackning, utstationering, och lösa kundförfrågningar. Däremot kan en online-verksamhet som min generera höga marginal vinster helt enkelt genom att rekommendera produkter och ta bort en provision. När jag publicerar en produkt rekommendation vinsten komma in på autopilot, tjänar mig passiva inkomster 24/7.

[SP: Jag upptäckte att en liknande strategi fungerar bra för mig också. Idag är de flesta av min inkomst är från försäljningsprovisioner från produktrekommendationer. När du har hög trafik och kan generera många försäljningar för din partner, kan du även förhandla anpassade erbjudanden för högre provisioner och bättre villkor, särskilt om din partner har starka back-end försäljning och behöver inte se en hög vinst på den första försäljning.]

4. Varför använde ni Site Build-It att skapa ditt företag? Vad har det gjort för dig?

Jag valde Site Build-It eftersom det tar bort skrämmande tekniska bitar om webbplats bygga, och lämnar mig ansvarig för den kreativa saker. Innan World of Lucid Dreaming började ord som RSS, pingar, trackbacks och SEO betydde ingenting för mig. Idén att starta en online-verksamhet var alltför överväldigande och inte värt riskerna med tekniska fel.

Site Build-It elimineras nästan allt denna risk, eftersom det berättade exakt vad de ska göra, dag efter dag, i syfte att bygga en lönsam webbplats. Första gången jag använde brainstorming verktyg för att hitta en lönsam nisch, baserat på ett antal av mina egna passioner och livserfarenheter. Då jag hyvlat min webbplats struktur, forska artikelidéer med optimala sökord. Sedan utformade jag min egen mall med SBI: s peka-och-klicka-verktyg (även om jag skulle senare få en ny design av Cre8ve Media). Efter det har jag lärt mig hur man skriver för webben, hur man i förväg sälja, hur man skapar värde, hur man tjäna pengar på besökare, och många fler tricks för framgång.

Jag kunde gå om Site Build-It för åldrar! Det räcker med att säga att om du funderar på att starta en webbplats eller blogg – och du inte redan har den omfattande kunskap som krävs för att lyckas i online-verksamhet – sedan gör detta ett allvarligt övervägande. Under 10-dagars kurs jag lärde mig allt jag behövde veta för att lyckas. SBI förenklat hela processen och även lagt ut de mest tekniska bitarna för mig, som att lämna in min webbplats till sökmotorer, eller pinga dem när jag postat en ny artikel. Och eftersom jag var engagerad i projektet, garanterat det min framgång. Så Site Build-Det är inte bara en blogging plattform som WordPress eller Blogger. Det är en komplett guide till framgångsrik online-verksamhet. (Och det riktar sig till internet dummies!)

5. Varför valde du klarsynt drömmer som webbplatsens huvudfokus? Vad relaterade ämnen gör sidans adress?

Jag upptäckte Lucid Dreaming när jag var 14 och har medvetet utforska mina drömmar sedan dess. Men jag var inte vad du skulle vilja kalla en naturlig klarsynt drömmare – Jag var tvungen att gå igenom en inlärningsprocess, vilket gör massor av misstag på vägen. Och det gav mig en enorm insikt. Så nu vet jag vad rookie misstag människor gör och hur man undviker dem. Jag vet de coolaste saker att prova i dina första lucida drömmar. Jag vet vad kontroller verkligheten fungerar bättre än andra. Jag förstår potentialen i Lucid Dreaming och hur det kan påverka våra liv. Det är min kant: inside kunskap – och passion.

Så när Site Build-It berättade för mig att skriva en lista över alla mina hobbies, intressen och kompetensområden, Lucid Dreaming var ganska högt upp. Jag ansåg också att göra en hemsida om aktiemarknaden investerar liksom många resor relaterade webbplatser. Jag inkopplad alla dessa potentialer i Site Build-It och varje nisch idé fick en poäng, baserat på omfattningen av min kunskap, passion, popularitet och intäktsskapande potential.

Lucid Dreaming kom i topp – och därefter jag visste att jag inte kunde gå fel med det. De flesta bloggare inte ens överväga denna typ av koncept undersökning, de bara välja ett ämne som ”känns rätt” och börja skriva. Tyvärr har inte alla nischer är en bra idé; de kan vara övermättad eller alltför oklar. Lucid Dreaming är perfekt för mig eftersom jag är mycket entusiastisk över det och konceptet är tidlös – betyder folk kommer fortfarande att söka efter ”hur man klarsynt dröm” i 5, 10 eller 20 år.

Dessutom, begreppet Lucid Dreaming härrör från en mängd andra ämnen. Jag kan skriva om en rad ämnen samtidigt trogen min nisch, inklusive mänskliga medvetandet, drömmar, psykologi, självmedvetenhet, förändrade medvetandetillstånd, meditation, astral projektion, utanför kroppen-upplevelse, dröm yoga och tibetanska filosofier. Medan jag uppfyllt mitt ursprungliga platsen planen för några månader sedan, jag fortfarande drabbas av nya artikelidéer hela tiden. Det är en underbar ämne att utforska.

[SP: ”. Spelar” Det är häftigt att skapa en online-verksamhet baserad på något du brinner för då har du ännu fler anledningar att till exempel jag kan nu motivera mina galna tillväxtexperiment som forskning. ?

Ni tog en viktig punkt när du nämnde tidlös innehåll. Om du fokuserar på att skapa tidlös innehåll kommer dina arkiv behålla sitt värde. Om du skapar mest tidsbundna innehåll, dina arkiv blivit föråldrad när de blir äldre. Det är bäst att skapa tillgångar som inte kommer att sjunka.

Det är bra att du valde en nisch som ger dig utrymme att växa horisontellt. Du kan också gå vertikalt genom att producera egna böcker, hem studie kurser, DVD, teleseminars, webinars, och även live-evenemang, bör du så önskar.]

6. Vad är några viktiga lärdomar du lärt under ditt första år att köra World of Lucid Dreaming?

Den enskilt viktigaste lärdomen att World of Lucid Dreaming har lärt mig är detta: allt är möjligt. Jag drömde aldrig att jag skulle kunna försörja sig på detta sätt – Jag har alltid trott att riktiga pengar kom från en stressig kontorsjobb och du kan inte ha det ena utan det andra. Även denna tanke var alltid interventioner på baksidan av mitt sinne, jag stannade till lärdomarna från Site Build-It. Jag höll framåt, förtjust de små sakerna som visade min webbplats blev en succé. Alltför många människor ge upp SBI eftersom de blir uttråkade eller förlora motivationen. Jag kunde inte låta det hända mig. Och nu när jag tjänar mitt uppehälle från den, göra något jag älskar varje dag, har jag fått bevis på att du kan ha kakan och äta den.

Jag lärde mig många nya färdigheter genom Site Build-It, som att skriva för Internet – något mitt jobb som redaktör lärde mig aldrig. Det är ett helt annat sätt att förhålla sig till människor. Och det är faktiskt väldigt enkelt. Grundregeln är: Keep It Simple, Stupid (KISS). Om du läser min sida ser du jag är knappast Shakespeare. Jag skriver precis som jag pratar med en vän, och det är allt. SBI har en gratis e-bok som heter Gör ditt innehåll i förväg sälja vilket förklarar denna teknik i detalj. Jag tror att detta är också det som gör min webbplats tillgänglig för en bred publik – Jag har allt från tonåringar och pensionärer skriver till mig, och de alla ”get it”.

Jag lärde mig också att jag inte är Wikipedia. Jag började skriva generiska faktiska artiklar, omöjlig att skilja från hundratals andra ”hur” webbsidor. Så jag satt med SBI e-bok om hur man skriver för webben, och jag började injicera min egen personlighet i mina ord, införa upplevelser. Det förde verkligen platsen till liv, att hjälpa mig kontakt med mina läsare bättre.

[SP: Något jag lärde mig i Toastmasters var ordspråket, ”Gör en punkt; berätta en historia. ”Det är bäst om berättelserna är ditt eget. Detta hjälper dig att skapa innehåll som tilltalar både vänster-brained och höger brained läsare. Vissa människor vill bara rakt upp information, andra föredrar att utvinna sina egna insikter från berättelser.]

7. Vilka har varit de största bidragande faktorerna för att göra din online-verksamhet framgångsrik?

Trafik, trafik, trafik! Utan människor landar på min hemsida, skulle det vara något. Ingen skulle dra nytta av värdet Jag skapar, och i sin tur jag inte skulle dra nytta av deras sed. Det skulle vara en 100% misslyckande.

Tack och lov har jag lärt mig hur man skapar massor av gratis trafik genom SBI: s tekniker. Jag dabbled med Google AdWords (pay per click reklam) men utan att bli en PPC guru, hade jag inget hopp. Det var bättre att fokusera mina ansträngningar på fri trafik tekniker och det är där alla mina webbplats trafik kommer från och med idag.

Jag bör tillägga att du måste välja en hög efterfrågan koncept till att börja med. Trafiken inte förverkligas från ingenstans; människor måste vara ute efter dig i första hand. Lucid Dreaming har att stark efterfrågan, och fångar fantasin hos ganska brett spektrum av människor. När jag berätta för någon att de kan bli själv medveten i sina drömmar – så att allt ser ut och känns som verkliga som vakna liv – de flesta människor reagerar med ”Verkligen ?? Hur!?”

Detta leder till den andra fördelen med min webbplats koncept. Alla tycker Lucid Dreaming låter häftigt, men inte många människor kan faktiskt göra det. Jag kan ta itu med det med ett ”hur man” strategi på plats och lära folk vad de vill veta för att förbättra sina liv. Med att praktiskt moment uppmuntrar människor att återvända till min sida och lära sig nästa steg. Det öppnar också gott om dörrar för intäktsgenerering.

Motivation är också en viktig bidragsgivare till framgång. Jag är den typen av person som har en bra idé och blir riktigt glada över det, men sedan blir uttråkad eftersom det tar för lång tid att slutföra. Jag kan inte säga hur många romaner jag har börjat skriva och slutade på kapitel fyra! Och så begreppet Site Build-It är att ge dig en steg-för-steg ramar utan att känna överbelastad, vilket är en enorm fördel. Jag kunde aldrig ge upp när jag hade nästa dag instruktioner rakt framför mig. Ytterst Site Build-It gjorde skillnaden mellan en karg tvåsidigt blogg som jag skulle ta bort några månader senare, och en lönsam online-verksamhet som har förändrat mitt liv.

8. Vad är några av de mest populära innehållet på din webbplats? Vilket värde betyder erbjuda människor?

Många människor är angelägna om att lära sig om hjärnvågsstimulering och hur det kan hjälpa dem att förbättra sina liv. Jag har flera artiklar som förklarar hur binaural beats fungerar och granska min favorit CD / MP3. Mina läsare litar på min åsikt eftersom jag bara rekommendera produkter som faktiskt har hjälpt mig att nå klarhet. Jag gör också en hel del av försäljningen av andra urskiljnings låtar som astral projektion och meditation MP3-filer. Detta är utmärkt eftersom öva en ofta hjälper andra. Människor som mediterar regelbundet (dvs ange förändrade medvetenhet on demand) förbättra sin förmåga att koppla djupt, visualisera drömscener, kommunicera med sin inre röst, och ifrågasätta deras självmedvetenhet. Det är idealiskt praxis för klardrömmar.

En annan populär sidan är klardrömmande tekniker. Dessa är alla vetenskapligt vedertagna metoder för drömkontroll, så jag skapar värde genom att förklara vad som fungerar bäst för mig och varför. Jag presenterar också tekniker på ett användarvänligt sätt – utan teknisk jargong eller esoteriska tolkningar av drömvärld. Jag har inte hittat en samling klarsynt drömmer tekniker som denna någon annanstans på nätet gratis. För att få denna typ av insikt, skulle du behöva surfa flera olika platser eller köpa en bok om Lucid Dreaming. Jag ger allt detta bort gratis att bygga vidare trovärdighet med mina läsare.

[SP: Detta är ett bra exempel på att skapa värde. Göra idéer tillgängliga kan vara en kraftfull fördel.]

9. Du har också en andra hemsida som heter förbättra synen Naturligtvis. Kan du berätta om platsen och hur det utvecklats med trafik och monetarisering?

Jag var så upphetsad om framgången för World of Lucid Dreaming, inledde jag min andra hemsida, förbättra synen Naturligtvis i november 2008. Jag gjorde det med hjälp av alla principer Site Build-It, planerar min webbplatsens struktur i förväg, med hjälp av effektiv pre -selling tekniker, och sätta min egen personliga erfarenhet in på webbplatsen. Jag hade gjort ögat övningar för att bota min närsynthet tidigare under året, så jag hade redan en intäktsskapande strategi i åtanke – att sälja 30-dagars syn utbildning, bygga om din vision.

Den första månaden i genomsnitt 55 besökare per dag och genererade min första rännil av inkomster – $ 32! Som World of Lucid Dreaming, visade det sig tidigt jag hade ett koncept som fungerade. Idag, drygt sex månader gammal, genererar det $ 500 per månad från engångsförsäljning av Bygg din vision och återkommande månatliga försäljningen av Ocu Plus Formula ögat vitaminer. Denna webbplats har så mycket potential men trappa upp två webbplatser samtidigt visar sig lite för mycket för mig. Så jag har beslutat att fokusera all min energi på World of Lucid Dreaming. Under tiden, förbättra synen fortsätter naturligtvis att vara en pågående passiv inkomsttagare.

[SP: Det fina med att ha en online-verksamhet är att det kan generera intäkter månad efter månad, även om det bara sitter där. Det finns ingen regel som säger att du måste jobba på det heltid.]

10. Vilka är dina förväntningar för vägen framåt som online entreprenör?

Jag vill avancera båda mina webbplatser i möjligaste mån, att skapa värde genom att översätta mina personliga erfarenheter och förmedla de lärdomar jag har lärt mig. Nu när jag har tagit Site Build-It koncept och replikeras det två gånger, känner jag övertygad om min framtid tjäna potential i online-verksamhet. Jag har idéer för min nästa infosite och ser verkligen fram emot med det. Med tiden hoppas jag att ha en flotta av SBI sajter för att mitt namn, var att leverera deras individuella inkomster strömmar på autopilot. Detta kommer att lämna mig fri att fullfölja alla de mål som jag vill i livet, utan att oroa om att ha en stadig 9-5 jobb eller om det tar mig.

[SP: Låter som en fantastisk plan Rebecca. Det finns inget substitut för att rikta loppet av ditt eget liv. :)]

11. Vilka råd skulle du ge till andra som vill skapa sina egna online-företag?

Utbilda dig i online-verksamhet. Att bygga en lönsam webbplats är inte något man kan göra att gå i blind. Så många människor starta en blogg med de bästa avsikter, men när trafiken (eller inkomster) inte visas, de låta det falla i glömska. Om du vill starta din egen inkomstbringande webbplats, jag rekommenderar helt Site Build-It. Du kommer att lära dig allt du behöver veta för att försörja dig från det. I själva verket, om du följer instruktionerna och är motiverade att fortsätta, tror jag du kan inte misslyckas.

Slutligen, kontrollera dina personliga föreställningar om inkomstgenerering. De flesta av mina vänner vet inte hur jag tjänar mitt uppehälle nuförtiden och om jag sa att jag tror inte att de skulle tro mig. Det är den typen av begränsande tro som kunde bryta din ande och att du ger upp innan du ens börjat. Att bli egenföretagare och tjäna en stadig inkomst från Internet är inte en omöjlig dröm. Du behöver bara veta hur man lyckas – och det är precis vad Site Build-It lärt mig.

[SP: Som du upptäckt, vissa människor har stora missuppfattningar om att tjäna pengar på nätet. Till exempel människor ofta fastnar överföring över de mindre kostnader, försöker gå så billigt som möjligt, men de som lyckas tänka på dessa kostnader som no-brainer investeringar, eftersom de tjänar tillbaka många gånger mer än vad de spenderar. Kanske det bästa råd är att lära av dem som redan lyckas och ignorera yttranden från dem som har aldrig gjort det.]

Tack så mycket för att acceptera den här intervjun, Rebecca. Jag är säker på att många läsare kommer att hitta din framgång inspirerande. Jag gör verkligen!

SP: Om du vill veta mer om Lucid Dreaming, är World of Lucid Dreaming en utmärkt plats att besöka. Webbplatsen är fylld med bra artiklar och tips för att lära dig denna fantastiska skicklighet.

Jag rekommenderar också starkt med Site Build-It för att bygga en online-verksamhet. Rebecca är säkert inte ensam uppnå positiva resultat med det. SBI är en stor tjänst som ger all den utbildning, verktyg och stöd du behöver för att skapa en lönsam online-verksamhet. Titta på gratis video tur att lära sig hur det fungerar.

Var skulle du vara om du idag hade arbetat på dina mål under det senaste året som Rebecca har gjort? Var vill du att vara ett år från nu? Det är aldrig för sent att komma igång. ?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *